با توجه به اینکه عنصر کلسیم در گیاه بسیار کند حرکت می کند لذا همراه بودن بُر و کلسیم در مجاورت یکدیگر در این محصول موجب می شود که نقل و انتقال و جذب کلسیم به واسطه عنصر بُر که خود تسریع کننده انتقال قند از اندام های سبز گیاه به برگ و میوه می باشد، تسریع گردد. اسید های آمینه ی موجود در کود نه تنها سبب افزایش رشد می شوند، بلکه مهم تر از آن، به عنوان یک عامل کلات کننده طبیعی عمل می کنند که جذب و انتقال عنصر کلسیم، بُر و سایر عناصر میکرو را در داخل گیاه آسان تر می کنند، همچنین در شرایط نامساعد محیطی (تنش های خشکی، شوری و سرما و ...) که عمل ساخت اسیدآمینه به کندی صورت گرفته یا متوقف می شود مصرف اسید های آمینه به صورت کود، نیاز ساخت آن توسط گیاه را برطرف می کنند و این امکان را می دهند که انرژی ذخیره شده خود را صرف رشد بیشتر و بالا بردن عملکرد و کیفیت محصولات نماید.
اجزا
درصد
کلسیم محلول (Ca)
8
بُر محلول (B)
1
اسیدآمینه کل
20
اسیدآمینه آزاد
5
مزایا و ویژگی ها:
دارای حلالیت بالا
قابل مصرف در تمام کشت های زراعی و باغی
افزایش دهنده ی مقاومت گیاه و کمک به گیاه برای غلبه بر تنش های محیطی
افزایش کمی و کیفی محصولات به دلیل دارابودن مقادیر بالای اسید آمینه
افزایش میوه دهی، تولید بذر و افزایش محصول از طریق تاثیر عنصر کلسیم در بهبود کیفیت گلدهی
جذب و انتقال بیشتر کلسیم در اندام های گیاهی به دلیل وجود عنصر بُر
جدول میزان مصرف:
نام محصول
میزان مصرف محلول پاشی
زمان و دفعات مصرف
باغی
2 کیلوگرم در هزار لیتر آب
شروع محلول پاشی بعد از فندقی شدن میوه ها، تکرار بسته به نیاز گیاه با فواصل 14-10 روز
زراعی
2 کیلوگرم در هکتار
شروع ساقه دهی و تکرار بسته به نیاز گیاه هر 14 - 10 روز یکبار
انواع سبزی، صیفی و جالیز
1 تا 2 کیلوگرم در هکتار
3 تا 4 هفته بعد از کاشت و تکرا بسته به نیاز گیاه با فواصل 14-10 روز یکبار
محصولات گلخانه ای
50 تا 100 گرم در 100 لیتر آب
نوبت اول قبل از گلدهی فواصل 10 تا 14 روز
گیاهان زینتی
1 تا 1.5 کیلوگرم در هزار لیتر آب
همراه با شروع رشد رویشی و تکرار بسته به نیاز گیاه با فواصل 14-10 روز
گواهی کود
اگر قصد خرید این محصول را دارید همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید...